Skip to main content

Excellente gastronomie...

Dineren voor connaisseurs...

De keukenbrigade van Het Gulpdal, met de patron aan het fornuis, staat garant voor een excellente keuken. Bij de samenstelling van de gerechten wordt bijzondere aandacht geschonken aan de natuurlijke smaak en wordt altijd gekozen voor dagverse seizoenproducten waar mogelijk maken wij gebruik can regionale producten en leveranciers. De wijnkelder biedt een slectie aan mooie wijnen, zelfs enkele topwijnen uit Slenaken en omgeving.

De dag goed beginnen...

Een luxe ontbijtbuffet

Na een heerlijke nachtrust de dag weer goed beginnen met een royaal en luxe ontbijtbuffet

Romantische en gemoedelijke sfeer...

Het Gulpdal is een in Engelse stijl gebouwde villa en straalt een ongedwongen en romantische sfeer uit. De gemoedelijke gastvrijheid van de familie Huls en haar medewerkers en de welhaast onbegrensde service zorgen voor een weldadige rust en volledige ontspanning.

Heerlijk buitenleven...

Ideaal gesitueerd...

Comfortabele terrassen op het zuiden. Het stijlvolle en romantische hotelpark met tennisbaan en het immer fraaie heuvelland-decor zijn de ingrediƫnten van het sfeervolle buitenleven van Het Gulpdal. Laat u verrassen door een ontmoeting met een ijsvogel. Het riviertje de Gulp meandert speels door onze tuin. Als u het bruggetje over de Gulp oversteekt dan staat u meteen midden in de natuur. Hier starten de mooiste wandelingen.

Rustgevende decors...