Skip to main content

Wilt u uw gasten uitnodigen?

In overleg reserveren wij graag een tafel voor u en uw gasten. 4-gangen surprise-diner van € 39,- tot € 59,- p.p. of feestdiners van € 49,- tot € 69,- p.p.

Een ander cadeau...

Zoals wij u graag verwennen, verwennen wij ook graag uw relaties of familie. Hun verblijf wordt compleet op uw wensen afgestemd en door ons verzorgd. De Gulpdal cadeau-cheque wordt vervolgens aan u toegestuurd.

Algemene prijsinformatie

Genoemde prijzen gelden voor een standaardkamer en zijn per persoon, bij een bezetting van twee personen per kamer, inclusief bediening en btw, echter excl. gemeentelijke belastingen à € 2.00 p.p.p.n. Voor 3 tot 12 jarigen 50% reductie indien onder begeleiding van 2 volledig betalenden. Kinderen tot 2 jaar logeren bij ons gratis. Toeslag twee-persoonskamer voor één-persoonsgebruik is 30%. Huisdieren alleen op aanvraag. Gelieve voor groepsarrangementen en familiekamers een speciale offerte aan te vragen.

Faciliteiten

Hotelpark, terrassen, all-weather tennisbaan, verwarmd overdekt zwembad 30ºC, Finse sauna, whirlpool, fitness en veilige gratis parkeerplaats. Diverse wandelroutes, fietsroutes en autotochten liggen voor u klaar. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad en toilet, TV, telefoon, minisafe en (Frans) balkon. De Royal-Suites beschikken over een zitkamer, 1 of 2 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Royal-Suites bevinden zich in het nabij gelegen La Residence.

Openingstijden

Het hotel is iedere dag geopend van 26 februari tot 30 december.

Aankomst

Op de dag van aankomst verwachten wij u voor 18.00 uur. Uw kamer is vanaf 15.00 uur beschikbaar. Bij latere aankomst verzoeken wij u dit telefonisch te melden.

Voorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze zijn bij ons ter inzage en worden u op verzoek gratis toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Reserveringen

U kunt telefonisch of per e-mail reserveren. Uw reservering wordt altijd per post bevestigd met een antwoordkaart. Deze dient u ingevuld en ondertekend te retourneren. Indien gewenst kunt u een annuleringsverzekering afsluiten tegen 4% van de totale arrangementsprijs. Het is niet verplicht, doch wordt aanbevolen, dit om gevrijwaard te worden van eventuele onvoorziene annuleringskosten. Zonder verzekering is uw reservering alleen geldig bij een aanbetaling van 25% van de arrangementsprijs.

Slenaken... de Parel van het Heuvelland

Binnen de driehoek Maastricht-Aken-Luik ligt het prachtige Heuvelland. Met de auto ben je er vrij snel doorheen. Maar als je er wandelt of fietst, gaat zitten op een terras of op één van de vele banken langs de veldwegen, ontdek je steeds nieuwe details en vergezichten. In wat ook wel ‘de tuin van het Heuvelland’ wordt genoemd ligt het dorpje Slenaken.

Nergens zijn de wegen zo schilderachtig, staan er zoveel kruisen en kapelletjes. Slenaken had niet voor niets in 2004 de tweede plaats als ‘Groenste dorp van Nederland’. En als natuurgebied heeft het Gulpdal maar liefst 5 sterren. Het riviertje de Gulp is bochtig als een draad garen waar de kat mee speelt. Hier vind je de meeste vakwerkhuizen.

Slenaken heeft vele verrassingen in petto, maar bovenal het natuurschoon. De kalkgrond, holle wegen, hellingbossen en fruitboomgaarden garanderen een flora en fauna die uniek is in de regio. Geniet ervan tijdens een wandeling of fietstocht, al dan niet onder deskundige begeleiding. Daarnaast is Slenaken een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het kuurbad en de steenkolenmijnen in Valkenburg. Slenaken is bovendien uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer.

Uniek zijn ook de rondleidingen bij de Limburgse wijnboeren. Of u gaat eens winkelen in prachtige historische steden als Aken, Luik en Maastricht. Even over de grens kan men bovendien de ongerepte Voerstreek verkennen. Kortom, Slenaken is nog echt een stukje authentiek Limburg dat u geproefd moet hebben.

Onze Taxiservice!

Om het reizen per trein en vliegtuig te vergemakkelijken, komen wij u op het treinstation in Maastricht, Aken (D), Welkenreadt (B) of bij Airport Maastricht-Aachen afhalen. Vergoeding € 45,00 voor een retour.

Deze service is gratis 2 bij een verblijf vanaf 7 overnachtingen.
Taxiservice naar vliegveld Brussel, Keulen of Düsseldorf op aanvraag.

Onze Gegevens

IBAN: NL76INGB0679841776
BIC: INGBNL2A
KBC-bank België:
rek.nr. BE87-730-1408344-94

K.v.K. Zuid-Limburg nr. 14.629.209
BTW-nr. NL 8217.56.795.B01