Skip to main content

Ontdek de mogelijkheden...

Gratis bij onze arrangementen...

Alle arrangementen zijn inclusief gratis en vrij gebruik van hotelpark, terrassen, all-weather tennisbaan, verwarmd overdekt zwembad 30ºC, Finse sauna, whirlpool, en niet te vergeten... een veilige parkeerplaats waar u vrij kunt parkeren en die ‘s nachts wordt afgesloten. Tevens is er een laadpaal.

Upgraden van uw verblijf

Vervolmaak uw verblijf met de luxe van een zit- /slaapkamer, junior-, penthouse- of royal-suite. De eerste drie type kamers zijn in het parkhotel gelegen en de royalsuites in La Residence. Al deze kamers zijn zeer geschikt als familiekamer. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Zit-/slaapkamer toeslag € 10,- p.p.p.n
Junior-suite toeslag € 20,- p.p.p.n
Penthouse-suite / Royal-suite toeslag € 20,- p.p.p.n

Asperge en Wild festijn

Het Asperge en Wild festijn is standaard inbegrepen bij elk arrangement op basis van half pens on. Vanaf medio april tot 21 juni staan er diverse creaties met ‘t witte goud op het menu van zaterdagavond en het op menu van woensdagavond. Vanaf oktober staat er regelmatig wild op de menukaart. Desgewenst kunt u ons uw wensen kenbaar maken.

Logies met ontbijt

vanaf 2 dagen het gehele jaar (m.u.v. de feestdagen)

Overnachting met champagne-ontbijt buffet. Voor sommige periodes hanteren wij een minimum verblijf van 2 nachten. Verblijf in een standaardkamer.

1 overnachting € 119,00 p.p.p.n.
bij 2 overnachtingen € 109,00 p.p.p.n.

vanaf 3 overnachtingen € 99.- p.p.p.n.

Halfpension arrangement

vanaf 2 dagen het gehele jaar (m.u.v. de feestdagen)

Overnachting met champagne-ontbijt buffet en een viergangen Romantik menu met keuze. Voor sommige weekenden hanteren wij een minimum verblijf van 2 nachten. Iedere dag kunt u genieten van de kunsten van de gourmand-brigade. Verblijf in een standaardkamer.

1 overnachting € 149,00 p.p.p.n.
vanaf 2 overnachtingen € 139,00 p.p.p.n.

Romantik arrangement

vanaf 4 dagen het gehele jaar (m.u.v. de feestdagen)

Arrangementen op basis van halfpension.
Verblijf in een standaardkamer.

3 overnachtingen € 369,- p.p.
4 overnachtingen € 479,- p.p.
5 overnachtingen € 589,- p.p.

Romantik week arrangement

8 dagen

7 overnachtingen inclusief champagne-ontbijt en gastronomisch viergangen diner.
Aankomst op iedere dag van de week. Verblijf in een standaardkamer.
Verlenging op aanvraag.

22 februari tot 19 april, 29 september tot 20 december € 780,- p.p.
20 april tot 28 september € 810,- p.p.
tijdens de feestdagen € 840,- p.p.

Golfen, fietsen, wandelen of kuren...

Arrangement naar wens

Golfen, fietsen, wandelen en kuren... Het kan allemaal in de directe omgeving. Door deze grote diversiteit kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij maken er voor u een speciaal arrangement van.

De prachtige omgeving is een wandel- en fietsgebied bij uitstek. Om zelf te ontdekken of met een route te verkennen. Op korte afstand zijn 6 prachtige golfbanen gelegen. Wij regelen graag een starttijd voor u, met greenfee reductie!

Uiteraard kunt u ook heerlijk ontspannen in ons zwembad met Finse sauna. U kunt uw talenten beproeven op de all-weather tennisbaan en uw conditie op pijl houden in de fitness-ruimte.

vraag naar de mogelijkheden

Pasen, Hemelvaart en Pinksteren

4, 5 en 8 dagen, dé feestdagen met een culinair karakter

Op de feestdag een culinair 5-gangen feestmenu. De andere avonden serveren wij een 4-gangen Romantik diner. Uiteraard kunt u ‘s morgens weer lekker genieten van een heerlijk champagne-ontbijt. Verblijf in een standaardkamer, familiekamers op aanvraag.

3 overnachtingen € 399,- p.p.
4 overnachtingen € 499,- p.p.
7 overnachtingen € 840,- p.p.

Pré-Kerst arrangement

2, 3 of 4 dagen, de generale repetitie van de kerstdiners

In de advent-weekenden van 1, 8, 15 en 22 december, kunt u een voorproefje nemen op de kerstdiners. Op de vrijdag-en zaterdagavonden worden dezelfde kerstdiners geserveerd als op 1e en 2e kerstdag, met het hotel in volledige kersttooi. Op de zondag geniet u van het ‘heilig avond’-diner.

Met een bezoek aan de kerstmarkten in de omgeving in Maastricht, Valkenburg, Aken, Luik en Monschau is dit een goede voorbereiding op de kerstdagen. Verblijf in een standaardkamer.

1 overnachting € 179,- p.p.
2 overnachtingen € 285,- p.p.
3 overnachtingen € 399,- p.p.

Kerst arrangement

4, 5, 6 of 8 dagen

Het hoogtepunt van heel het jaar om u nog eens extra te laten verwennen. Arrangement op basis van half-pension, inclusief de feestdiners op de 1e en 2e kerstdag. Verblijf in een standaardkamer, familiekamers op aanvraag.

3 overnachtingen € 499,- p.p.
4 overnachtingen € 599,- p.p.
5 overnachtingen € 699,- p.p.
7 overnachtingen € 899,- p.p.